ANTWERP PRESSDAYS: GOODIEBAG VERGETEN?

Vorig jaar heb ik je verteld hoe mijn allereerste bezoek aan de persdagen was verlopen. Afgelopen donderdag deed ik dit allemaal opnieuw, maar deze keer met toch iets meer elegantie en iets minder eerste schooldagstress.

 

Alles wat een eerste keer is, vind ik te spannend. Geef mij maar het 292ste schoolbezoek, of de 100ste werkdag. Een eerste dag van iets is altijd zenuwslopend. Maar goed, de recentste persdagen heb ik zonder het gezelschap van stress doorstaan. Ook dit nog: voor de allereerste keer kreeg ik ook een uitnodiging op naam van Lipstick on a budget. HOERA HOERA!

 

Van Kortrijk naar Antwerpen. Stress voor parking in Kortrijk (want kermis), stress voor trein (want altijd net op tijd of net te laat). Ik had maar één namiddag de tijd en dus bezocht ik twee verschillende persevents. Wat waren voor mij de hoogtepunten?

 

 

BEZOEKJE AAN BUROCOCO + APPLE TREE PR SERVICES

Samen met een aantal co-creators van Told You So leerde ik de nieuwtjes kennen van onderstaande merken:

Johny be good (Burococo) meets de drie fases van de liefde. Deze romantische rock ’n roll hemden kregen nog een heerlijke toevoeging: bij elk hemd een juweeltje. Deze Johny’s are looking good yes.

 

 

 

Helemaal nieuw zijn deze prachtige bloemen met al even schattige boodschappen van Oh My Day (Burococo). Binnenkort meer over dit concept op Lipstick on a budget: yayayay. 

 

 

 

Rita Ora heeft al eerder nagellak collecties gelanceerd met Rimmel (Apple Tree PR Services). Een review van een drietal Rita Ora kleurtjes is coming soon! Vooraan zijn er de nieuwe Super Gel lakjes te vinden, mooi toch ?

 

 

 

Nieuw bij Bourjois (Apple Tree PR Services): dit nude oogschaduwpalletje en een eye primer. Er is ook nog een nieuwe Volume Real mascara die ideaal is om extra laagjes aan te brengen (niet op deze foto). Stiekem vond ik de foto met de mascara net niet zo ideaal om te delen, maar als ik het vind bij het volgend Kruidvat bezoekje: Insta story yes! 

 

 

 

BEZOEKJE AAN THE KUBE + MAISON PR

En dan alleen naar mijn allereerste persdag uitnodiging. Even ter info: ik stuur helemaal niets naar PR bureaus, want een druk (reis)schema en heel veel verlegenheid steken hier een stokje voor. Extra leuk dus deze invite! Dankjewel The Kube! Aangezien een aantal PR bureaus samenwerken op de Antwerp pressdays leerde ik op die manier ook Maison PR kennen, en mijn nieuwste armbandcrush.

 

Ohja even tussen ons:  ik had in een split second een fangirl momentje toen ik Christina van Chrostin zag. Girlbossinspo much. Ze heeft zoveel talent! Haar tekeningen doen me altijd lachen of nadenken: love it. Dat is zo ongeveer wat ik haar wilde zeggen, maar het lef om haar even aan te spreken was helemaal niet aanwezig. Vet seut momentje van mezelf. Volgende keer beter.

 

Zei iemand sexy shoes? Wel hallo leuke creaties van Sonique (the Kube).

 

 

Wat een prachtige statement armband van Be Beluga (Maison PR). Instant verliefd. 

 

 

 

In een notendop

Vorige keer: veel stress, goodiebag vergeten, het bizar vinden om zoveel te krijgen.

Deze keer: met een stoptrein naar Antwerpen, goodiebag niet vergeten, op een sardiennenbus terug naar het station (hoera), het nog altijd bizar (maar ook stiekem leuk) vinden om zoveel te krijgen.

Volgende keer: mensen durven aanspreken ja, vette seut.

 

 

Q: Heb je zelf al een bezoekje gebracht aan de persdagen? Of was dit helemaal nieuw voor je? 

14 gedachtes over “ANTWERP PRESSDAYS: GOODIEBAG VERGETEN?

  1. Margot L. zegt:

    De eerste keer was bij mij ook megaveel stress. Dat was al twee maanden nadat ik begon met bloggen en ik dus een meta-groentje was tussen al die andere bloggers. Die twee dagen zaten bij mij toen ook vol van de seut momentjes en de keer erna ook nog :’). Maar ondertussen zit ik al aan de vijfde keer (whuuut?! Efkes bijna flauw gevallen omdat ik er zo van verschoot bij het tellen.) dat ik op de persdagen bij heel wat bureaus binnen mocht springen en gaat het allemaal veel vlotter. Dus bij jou komt dat de volgende keren telkens beter en beter in orde, sowieso! X

    Geliked door 1 persoon

    • Jenny zegt:

      Oh, jouw reactie is zo eerlijk en bovenal ontzettend lief! Dankjewel! Het gaat bij ieder event wel beter maar grotere invloeden aanspreken is nog iets wat ik moet doen, en dat gaat ook wel lukken :). Dankjewel, echt nog een keer: superlief van je! X

      Geliked door 1 persoon

Tell me, wat is jouw reactie op deze post? :)