Belgische bloggers die je echt moet ontdekken!

tofollowbelgischebloggers.jpg

 

Een tijdje geleden verklapte ik mijn favoriete beautyvloggers en nu volgen de bloggers. Wat nog eens extra leuk is, is dat het allemaal Belgische ladies zijn! Klik op ‘lees meer’ om te ontdekken wie!

 

Na een kleine stilte die ik hoopte te verbreken, volgde er nog een blogdipje. Hopelijk is dat verleden tijd en smijt ik mij binnenkort weer volledig in het bloggen. Elk weekend mag je normaal gezien aan een nieuw blogbericht verwachten. Soms kan er ook eentje volgen op woensdag. Dat laatste wordt een beetje afhankelijk van inspiratie én tijd ;).

 

Hoe dan ook hier volgen mijn persoonlijke favorieten wanneer het gaat om Belgische bloggers. Oké, ze bloggen niet enkel over beauty maar het kom bij alle vier wél geregeld aan bod. Bij de een wat minder dan bij de ander maar who cares als het een superleuke blog is? :)

 

 

 

Schermafbeelding 2016-04-20 om 20.09.29.png

Beyoutifool

Beyoutifool is een van de eerste blogs die ik begon te volgen en ik doe het nog steeds met heel veel plezier. Jana heeft een leuke stijl en haar blog is daar het verlengde van. Ze kiest er ook telkens producten uit die je niet meteen vindt op andere blogs waardoor je werkelijk eens iets anders leert kennen. Ik vind ook haar persoonlijke teksten leuk. Momenteel vertoeft ze in Berlijn dus als je daarover net iets meer wil weten, you know her name! Ze heeft ook een vlotte schrijfstijl en neemt prachtige foto’s. Onlangs hebben we elkaar ontmoet op het bloggersevent van Madam Bakster in Gent. Het was een ontzettend leuke namiddag. Jana heeft hier over verteld op haar blog. Opgelet, je kan mogelijks zin hebben in een taartje tijdens het lezen van deze blogpost!
Lees het artikel over de overheerlijke taartjes van Madam Bakster hier.

 

 

Schermafbeelding 2016-04-20 om 20.10.51.png

Sofie Katelijne

Sofie kan evengoed afkomstig zijn uit een hippe Londense buurt. Een kijkje op haar blog en je zal weten wat ik bedoel. Ze heeft een enorm leuke stijl, haar Instagramposts zijn picture perfect en haar blogposts zijn zo leuk! Je vindt op Sofie Katelijne niet alleen beauty maar ook leuke DIY’s en hotspots die Sofie ontdekte tijdens haar laatste citytrip. Haar make-up stash is werkelijk eentje waar ik jaloers op ben! Ik ben dan ook altijd erg benieuwd naar haar mening over bepaalde producten. Als ik moet kiezen tussen de vele leuke berichten, neem ik eentje over haar recente bezoekje aan Kruidvat. Altijd fijn om te weten welke indruk sommige populaire make-up artikelen hebben op iemand anders!
Lees het artikel over haar Kruidvatkoopjes hier.

logoBasimella.png

Basimella 

Deze blog heeft een enorm professionele en prachtige minimalistische look. Basimella is niet enkel een blog maar ook een Youtube-kanaal. Thema’s: DIY’s, lifestyle, beauty én laat je verleiden door een van de veganproof gerechtjes. Sofie van Basimella weet trouwens ook als geen ander hoe je prachtige foto’s maakt. Haar Instagrampagina is daar het online bewijs van. Er duikt altijd wel een gezonde vorm van belangstelling bij artikels ‘Hoe bewerk ik mijn Instagramfoto’s?’ maar het is nog altijd interessanter om dat te lezen van iemand die je écht volgt op IG.

Wil je (net als mij) eindelijk een perfecte Instagram feed? Ontdek hier hoe Sofie van Basimella dat doet.

 

 

header-blog-vdj.pngLa vie de Julie

Opnieuw eentje dat niet enkel over beauty gaat maar ah, ik mis ook hier geen enkele update. Julie vertelt in haar heerlijke schrijfstijl over beauty maar ook over keuzestress en tips die je kan gebruiken tijdens de examens. Ook haar foto’s zijn telkens in een mooie minimalistische stijl.  Ik vind dat haar posts net dat tikkeltje anders zijn. Ze weet een andere invalshoek te raken en haalt herkenbare situaties aan waardoor je vaak ja-knikkend haar berichten leest. Een post die goed aantoont wat ik bedoel met die andere invalshoek is één van haar recentste. Zo heeft ze net haar eerste persevent achter de rug maar weet ze dat op een originele manier te vertellen.

Lees het artikel over Julie’s eerste persevenement hier.
Wat alle dames met elkaar verbindt is dat ze volgens mij echt weten hun stempel te drukken in deze verzadigde bloggerswereld. Ze zijn stuk voor stuk prachtige en eerlijke dames. Een bezoekje én follow waard dus!

20 gedachtes over “Belgische bloggers die je echt moet ontdekken!

  1. Beyoutifool zegt:

    Hier in Berlijn heb ik door verschillenden nieuwe indrukken en de bijhorende stressmomentjes (ja ik ben het stressmannetje in levende lijve haha) heb ik niet zo veel tijd om blogs te lezen. Heel toevallig kreeg ik van jouw blog een melding en zag ik deze superlieve post! Dankjewel :D Ik ben nog altijd heel blij dat ik u in het echt ook heb mogen leren kennen… en met al onze (creepy) overeenkomsten haha :) Ge zijt een toffe madam én een goede blogster. Ik hoop dat ge nog lang blijft schrijven! xxx

    Geliked door 1 persoon

    • Jenny zegt:

      Heel graag gedaan hoor!! Ik ben ook heel blij dat we elkaar eens ontmoet hebben. Moeten we zeker nog eens doen als je terug bent van Berlijn. Haha en inderdaad die enorm gekke overeenkomsten, het is té creepy gewoon! Ik denk net hetzelfde! Ik hoop dat je ook blijft schrijven en superdankjewel voor het megacompliment! Heeft weer moed om er weer in te vliegen ;) XOXO

      Like

Tell me, wat is jouw reactie op deze post? :)