Mijn favorieten in februari

Ik besef bijna dat we eigenlijk al in 2016 leven en de maand februari vliegt onvermijdelijk voorbij. Het is sowieso een kortere maand maar toch, de tijd gaat snel. Van tijd tot tijd heb ik zo van die producten die ik gemiddeld meer gebruik dan andere. Sommige zijn nieuw, andere herontdek ik. Ontdek mijn februari’s favourits!

 

 

Make-up kwastenreiniger van Kruidvat 

Beginnen doe ik met een product dat je misschien nog niet hebt en als je hebt veel te weinig gebruikt (geef maar toe). Ik was een lange tijd op zoek naar een deftige kwastenreiniger voor mijn nieuw setje borstels van Real Techniques. Die kosten iets meer dan een gemiddeld HEMA- of Kruidvatborstel en dus verdienen ze een kwalitatieve schoonmaakbeurt. Maar hé dat spul kan wel eens duur zijn. Ik zag in Di een kwastenreiniger voor ongeveer 6 euro en dan nog eens in een kleine hoeveelheid (minder dan 100 ml gok ik). Ik wist dat ik het goedkoper kon vinden. Ik vond en zocht deze kwastenreiniger van Kruidvat 2,99 euro voor 200 ml. Een supergoed product! Graag gedaan hoor als je er net eentje zocht.

 

 

Volume Million Lashes Féline mascara van L’Oréal Paris 

Ik wissel heel vaak van mascara dus het kan heel goed zijn dat ik maandelijks wel eens een andere mascara in de picture plaats. Een van mijn recentste aankopen is deze Volume Million Lashes Féline mascara van L’Oréal. Ik deed hierover al een review. Anyway, ik vind het een goede mascara. Het zorgt voor een mooie verlenging aan mijn wimpers en het borsteltje is ook een topper. Wat kan je meer wensen? ;)

Kan je vinden in Di en Kruidvat voor ongeveer 16,99 euro.

 

 

 
Handcrème van Bee Nature  

I know, wat doet een staaltje hier tussen? Wel, een staaltje is altijd een fijne en gratis manier om een product te leren kennen en als dat is meegevallen, waarom niet die ervaring delen? Ik leerde het fijne merk Bee Nature kennen op de ELLEparty vorige maand. Ik mocht er naartoe als +1 dankzij één van de liefste/beste vriendinnen (you know I love you als je dit leest!).

Hoe dan ook, ik leerde er een merk kennen waarvan ik nog niet van gehoord had. Ik probeerde de handcrème en wauw hoe licht! Na gebruik wordt het goedje bijna meteen droog en ruik je een enorm frisse citrusachtige geur. Ik merk ook dat je niet superveel nodig hebt om je handen ermee te voeden. Top! Het blijft dan ook maar een staaltje dus ik blijf er erg spaarzaam mee zodat ik er nog even kan van genieten. Hoewel… ik verwacht van mezelf dat ik vroeg of laat toch een tube zal kopen bij Bee Nature.

BTW: Ten vroegste in maart verschijnt er op Told You So een interview met de oprichtster van Bee Nature. Ik schrijf namelijk ook voor deze superleuke website en zal je via mijn Facebookpagina wel op de hoogte houden eens het online staat!

Een Bee Nature handcrème heb je voor 13 euro en kan je hier bestellen.

 

 

 
Bath and shower gel (Peach) van Naturalium

Of mijn huid er zachter van wordt? Eerlijk, ik merk na gebruik geen supergroot verschil. Maar die geur is echt overheerlijk! Precies alsof ik val in een bad vol Petit Gervais. Een nostalgisch geurtje dus. Het is ook een grote fles shampoo waardoor je er een langere tijd mee kan doen. Score!

Ik vond deze shampoo voor ongeveer 2 euro in de Carrefour.

 

Zo, ik wilde eens iets nieuws proberen door mijn maandelijkse favorieten eens in de kijker te zetten. Op die manier kan ik meerdere verschillende producten delen. Als dit een beetje geslaagd is, zal ik nog meerdere maandelijkse favorieten doen telkens op het einde van de maand. Hoe dan ook, tot de volgende! XO

22 gedachtes over “Mijn favorieten in februari

    • Jenny zegt:

      Ik ben supertevreden met deze aankoop! Ik doe altijd een beetje product op een klein handdoekje en verwijder de make-up aan mijn borstel door cirkelvormige bewegingen te doen. Hij ruikt zelfs nog goed ook! Aanrader dus! XO

      Like

      • Chantalle zegt:

        Ik zag wel ene bij de hema staan, maar las in een review dat er alcohol inzat en dat de haartjes uitdrogen. Dan is dit nog een veel betere variant! Meteen maar even kopen dit weekend haha.

        Like

      • Jenny zegt:

        Goede opmerking! Ik zie dat er in deze ook een soort van alcohol inzit, namelijk benzyl alcohol. Even opgezocht en blijkt dat deze wél schadelijk is voor je huid als je het vindt in bepaalde huidproducten maar dat deze soort alcohol vooral een ontsmettende functie heeft. Dus voor dit geval is dat dan wel weer oké. Ik gebruik het nu bijna al twee maanden en ik merk geen verschil, borsteltjes blijven netjes!

        Geliked door 1 persoon

      • Chantalle zegt:

        Dat is wel heel fijn! Dan weet ik teminste dat deze wel goed is. Kan ik daar misschien eens een review over maken op mn blog. Doe je je kwasten wel nog goed uitspoelen met water?

        Geliked door 1 persoon

      • Jenny zegt:

        Nee , ik spoel niet meer met water dan eigenlijk. Ik blijf cirkelvormige bewegingen doen met mijn borstel tot dat ik geen make-upresten meer zie verschijnen op mijn handdoek. Ik laat de borstel dan verticaal staan zodat het product nog kan inwerken onderaan de borstel. Blijkt voor mij goed genoeg te zijn ;). Joehoe! Ik zal zeker je review hierover lezen! XO

        Geliked door 1 persoon

      • Chantalle zegt:

        Dankjewel voor je informatie! Heb jij misschien nog tips voor een review? Wil me nu wat meer gaan verdiepen in beauty en reviews dus tips zijn welkom!

        Geliked door 1 persoon

      • Jenny zegt:

        Heel graag gedaan! Ha, even denken! Ik leer zelf nog altijd bij want het is vooral door het vaak te doen dat je opmerkt dat er nog zoveel aspecten zijn aan een product. Ikzelf ben ook nog geen jaartje bezig dus blijft het vooral oefenen.

        Probeer op een kladpapiertje zoveel mogelijk plus-en minpunten op te sommen en ook kort maar duidelijk te vertellen waarom je het juist wel of niet goed vindt. Laat het even liggen en haal dan de meest relevante punten eruit en gebruik die voor je review.

        Je eerste impressies neerschrijven wanneer je het product nog maar gekocht hebt.

        Misschien altijd fijn om te eindigen met een conclusie: ben je nog altijd even enthousiast / twijfelachtig als in het begin? Waarom wel/ niet? Eventueel nog extra’s of tips delen voor wanneer je lezers het product willen kopen.

        Dat is zowat het eerste wat in mij opkomt! Anyway veel succes! Ik lees met plezier het resultaat! ;)

        Geliked door 1 persoon

      • Chantalle zegt:

        Dankjewel! Hier heb ik echt heel veel aan. Ik vind jou blog echt heel leuk. Ik ben sinds juli bezig met bloggen haha ik wou altijd over beauty bloggen maar uiteindelijk vond ik het leuker om een blog te hebben over vanalles en nog wat. Zoals ik al zei wil ik me nu wat meer verdiepen in reviews maar vind dat best wel lastig. Ik weet natuurlijk wel wat ik van een product vind maar het is fijner als ik weet wat lezers over een product willen weten. Heb nu n klein lijstje gemaakt met punten waar ik sws over wil vertellen in n review: verpakking en inhoud, geur en kleur, ingrediënten en eigen mening. Maar vind het een super goede tip om de voor en nadelen op te schrijven!

        Geliked door 1 persoon

      • Jenny zegt:

        Ooh dat is echt megalief!! Dankjewel! Komt zeker goed! De puntjes die je opsomde zijn inderdaad ook belangrijk en kunnen altijd de revue doen bij een review. En ik vind het zelf overzichtelijk als ik zo kort eens de voor-en nadelen zie, soms doe ik dat uitgebreider dan de andere keer, hangt een beetje af van het product! Blij dat ik je hiermee kon helpen! XO

        Geliked door 1 persoon

      • Chantalle zegt:

        Haha vind het altijd fijn om wat bloggers te leren kennen zodat ik ook tips enzo kan vragen! Ik ben voornamelijk bezig nu met dierproefvrije makeup. Heel erg bedankt voor je hulp!

        Geliked door 1 persoon

      • Jenny zegt:

        Ja hé, ik hou ook van het communitygevoel :) Zo goed van je! Superinteressant! Dierproefvrije make-up zal altijd meer aandacht krijgen van mij, hopelijk zal dit meer de norm worden dan de uitzondering! XO

        Like

  1. Lien zegt:

    Die kwastenreiniger van Kruidvat was mij nog nooit opgevallen! Super goed dat ik dat nu weet, want momenteel is het iedere keer prutsen met babyshampoo om mijn kwasten te reinigen.

    Like

    • Jenny zegt:

      Mij ook totaaal niet! Tot mijn mama mij verraste met deze topper! Babyshampoo is inderdaad een goed alternatief maar ik heb onlangs in een vlog geleerd (weet niet meer of het pixiwoo of roxxsaurus was) dat het niet voor elke soort borstel goed is dus sowieso wel opletten! :)

      Geliked door 1 persoon

    • Jenny zegt:

      Haha, herkenbaar! Ik wil dan weer een nieuwe mascara terwijl ik nu al een keuzeprobleem heb soms. Maar kwastenreiniger is dik oké! Zeker geen miskoop! (Oeps, sorry voor het late antwoord, even uit het oog verloren ;) )

      Like

Tell me, wat is jouw reactie op deze post? :)