REVIEW / LA PALETTE NUDE (ROSE) VAN L’OREAL

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hey! Een tijdje terug ontdekte ik La Palette Nude Beige van L’Oréal. De week nadat ik de versie Beige kreeg, zat de Rose variant (eindelijk) in mijn brievenbus. Ontdek het allerlaatste deeltje van mijn kerstcadeau, ook al was Kerstmis meer dan een maand geleden ;).

Als je sporadisch of minder sporadisch mijn blog volgt, heb je misschien een kleine déjà-vu. Het is inderdaad niet de eerste keer dat ik een La Palette Nude review. Vorige keer was dat Beige, nu Rose. Maar is er nu veel verschil tussen de twee paletten?

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Wat me meteen opviel aan dit palet is de donkere paarse kleur. Een heel erg mooie toevoeging. Hoewel dit palet Rose heet, ondervond ik niet meteen veel verschil met het vorige palet Beige. De eerste helft van de paletten is bijna hetzelfde, het verschil zie je vooral aan de laatste kleuren. Bij het Beige-palet krijg je dan erg warme donkerbruine tinten, hier eerder koudere oogschaduwkleuren. Eerlijk gezegd vind ik dat roze nog veel meer als basis mocht gebruikt worden voor de kleuren in dit palet. Het voorlaatste kleur en het kleur links ernaast mogen voor mij ingewisseld worden met roze kleuren die perfect tussen het zevende en het laatste kleur passen. Zo kan je een naturelle smokey eye nog beter opbouwen. Anyway, mijn mening althans daarover ;).

 

De pigmentatie is goed maar kan eigenlijk nog wel beter en komt het best tot zijn recht met de ‘moussy’ kant van het bijhorende borsteltje. Ja, ik ben wat kritischer op dit vlak na een paar keer beide paletten te hebben gebruikt.

 

En dan de swatches van dit palet: 

BTW: Sorry voor de niet perfecte foto’s. Ik ben nog niet in het bezit van een supergoed fototoestel, dat komt hopelijk nog! Het is dus nog een beetje moeilijk om het glanzend effect te tonen dat sommige kleuren in real life wel hebben.

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

De kleuren van de eerste helft van het palette zijn erg gelijkaardig zoals je kan zien. 

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

De tweede helft van het palette is duidelijk donkerder. Het eerste en middelste kleur vind ik echt prachtig.

Het laatste kleurtje lijkt erg paars in het palette, eens op je huid is het wat donkerder. Hoe dan ook, kleurverschil of niet, het is het beste kleurtje in dit palette voor in je buitenste ooghoek bij een smokey eye.

Nudetinten zijn onmisbaar en zijn ook de aanzet voor dit palet, maar what’s the point met de eerste helft? Het is praktisch inwisselbaar met de Beige variant. Ik snap wel dat er eerst een goede basis moet worden opgebouwd maar een beetje uniqueness op dat vlak kon wel.

Beide paletten vormden een actie bij Vente-Exclusive en kon je samen kopen voor ongeveer 30 euro. De acties in ondertussen afgelopen. De eerste levering ging niet zo super zoals je kan lezen bij de eerste review, de tweede dan weer wel. Blijkbaar heb ik de eerste keer gewoon grote malchance gehad.

Op vlak van prijs-kwaliteitsverhouding vind ik het een goed palet en als ik moet kiezen tussen beide ga ik voor Rose. Ik heb al meerdere paletten met bruintinten als basis terwijl deze net iets gevarieerder is (en ook doordat paarse kleurtje!). Een nieuw palet is het moment om eens te experimenteren met een nieuw soort smokey eye en dit was mijn eerste probeersel. Misschien een ideetje voor een volgende tutorial? Liefs, Jenny! XO

 

foto (2).JPG

 

Q: Wat vind jij van dit palet en welkeen heeft jouw voorkeur? Beige of Rose? 

 

 

Advertenties

9 gedachtes over “REVIEW / LA PALETTE NUDE (ROSE) VAN L’OREAL

Tell me, wat is jouw reactie op deze post? :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s