BLOKBEAUTY #2 EEN HEERLIJK BAD MET LUSH & KNEIPP

Processed with VSCOcam with f2 preset

Studieboeken opzij en tijd voor ontspanning tijdens de blok! Vandaag geen gezichtsmasker voor deze blokbeauty maar wel een héél tof bad dat alle stress zou moeten doen verdwijnen of toch voor een paar minuten. Ontdek hier welke producten ik koos voor mijn bad en doe misschien inspiratie op voor je volgende blokpauze. 

 

De vorige keer koos ik voor het Amore Rose gezichtsmasker dat je ook kan zien op de bovenstaande foto. Vandaag kies ik voor twee Lushproducten én twee geurtjes (lavendel en eucalyptus) uit mijn badolie pakket van Kneipp. Ik kocht het pakket van Kneipp bij Di maar je kan het ook hier online bestellen via bol.com. Een heel leuk pakket waar ik heel tevreden over ben. Dus een goede cadeautip voor iemand anders of voor jezelf, thank me later ;) .

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

De lavendel badolie heb ik, zoals je kan zien, al eens eerder gebruikt samen met andere producten tijdens mijn DIY body scrub. Sorry, ik heb geen foto van het groene flesje maar dat kan je wél zien als je klikt op de link naar bol.com 

 

 

De lavendelgeur is mijn grote favoriet. Het is in mijn lievelingskleur blauw en de lavendelgeur vind ik ook nog eens zalig fris! Mijn bad mocht nog een beetje frisser ruiken en dus koos ik nog voor een paar druppels van het groene eucalyptus flesje. Ik weet nu al dat mijn bad synoniem zal staan voor genieten.

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Meet Granny Takes A Dip (wat een zalige naam trouwens!) en The Brightside Bubble Bar. 

 

 

Daarna ging ik voor twee Lushproducten: The Brightside bubble bar en de bath bomb Granny Takes A Dip die al een tijdje op mijn kamer liggen te hopen op een gebruiksmomentje. Ik vrees ervoor of Granny Takes A Dip nog in de winkels te vinden is aangezien Lush vaak hun aanbod verandert (door leuke periodes zoals Kerstmis of Valentijn).Maar anyway het mag ook toch in de spotlights staan vind ik want wat is een bad tegenwoordig zonder een Lush bath bomb, hé? De bubble bar kan je normaal gezien wél nog kopen in jouw Lush winkel of online.

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Want ik moet toch bijna altijd mijn bad op foto vastleggen. Te kleurrijk om het niet te doen ;). 

 

 

Voor Lush noobs: wat is het verschil qua gebruik tussen een bath bomb en een bubble bar? De bath bomb drop je (zoals de naam doet vermoeden) als een bom in je bad en enjoy het kleurenspektakel tot het product helemaal oplost in je bad. Een bubble bar kan je meermaals gebruiken. Je brokkelt een stuk van de bubble bar af onder de lopende kraan en ziet je bad stilaan verkleuren. Ik doe het anders want ik las pas veel later hoe het eigenlijk écht moest. Ik wrijf met de bubble bar tussen mijn handen in het water en zie op die manier mijn bad transformeren. Ook een manier dus.

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Gezelligheid troef met wat kaarsjes van Primark en Action

 

 

Ik maak mijn badervaring compleet met wat kaarsjes én een aflevering die klaarstaat op mijn laptop. Mijn drie lonely kaarsjes zijn van Primark (Blackcurrant en Forrest Plum = echt de beste geur ever!). De kaarshouder met de metallic afwerking is ook van Primark is Sweet Vanilla & Coconut. Een subtielere geur dan de eerste en daarom goed in combo met andere sterke geuren. De laatste kaars is eentje van Action en heb ik gekregen van een enorm goede vriendin. De geur heet Fresh Flowers en heeft een rozengeur die perfect past bij de twee verschillende soorten Primark geurkaarsen.

 

Ready, set, go. Dacht ik want na 2 minuten Friends viel mijn computer uit. Bleek dat ik vergeten was om hem op te laden. Oeps. Gewoon apparaatloos genieten dan.

 

Zo, dat was een eerste blokbeauty met badproducten want ontspanning kan heus wel eens uitgebreider op deze manier, niet? En ja ik neem altijd een bad mét kaarsen én een aflevering van Friends of een andere serie want mijn maandelijks bad moet enorm gezellig zijn! ;) 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachtes over “BLOKBEAUTY #2 EEN HEERLIJK BAD MET LUSH & KNEIPP

    • Jenny zegt:

      Hih dankje! Superleuk om te weten dat je het tof vond om te lezen. Jammer genoeg (of toch niet jammer voor deze tijd van het jaar) studeer ik niet meer maar ontspannen doe ik wel haha :D

      Like

Tell me, wat is jouw reactie op deze post? :)