BLOKBEAUTY: FREEMAN DEAD SEA MINERALS FACIAL ANTI-STRESS GEZICHTSMASKER

Een stage, thesis, bachelorproef of blokperiode coming up? Dat zorgt voor heel wat stress! Waarom niet jezelf verwennen in zo’n shitty periode met een leuk gezichtsmasker? Ik heb de leuke gewoonte om dit te doen tijdens een blokperiode en na zo’n treat-ya-selfmomentje kan ik weer tegen een stootje! Daarom raad ik jullie aan om ook eens aan “blokbeauty” te doen.

Ik heb verschillende gezichtsmaskers van Freeman en koos vandaag voor de blauwe! Laat me weten in een reactie als je benieuwd bent naar een review over een ander gezichtsmasker van Freeman. Zeer waarschijnlijk zal ik die dan ook uittesten voor jullie ; )

Zoals je kan zien aan de titel is de naam van het product een hele boterham.: Freeman Dead Sea Minerals Facial Anti-stress gezichtsmasker. Wat ik persoonlijk erg leuk vind, is dat je door de verpakking zelf kan kiezen hoeveel je van het product wil gebruiken. Je hebt ook andere verpakkingen die eerder voor eenmalig gebruik zijn. Erg jammer als je weg bent van een bepaald soort gezichtsmasker en als je het meerdere malen wilt gebruiken of voor meerdere personen. Bij zo’n leuke girlsnights bijvoorbeeld ; )

Op de verpakking staat dat dit moddermasker met Dode Zee mineralen de gezichtshuid ontvet en reinigt tot diep in de poriën. Na gebruik van dit gezichtsmasker zou de huid weer zacht en gezond moeten aanvoelen. Dit moddermasker zou ook ideaal zijn voor de T-zone en voor een vette huid maar eigenlijk is het masker geschikt voor alle huidtypes.

De kleur is very smurfalicilious en zeer girlsnightproof. (Think grappige Instragrampics). De vloeistof voor een gezichtsmasker komt gemakkelijk uit de verpakking en is eenvoudig aan te brengen. Ik heb nog wat extra product aangebracht op mijn T-zone, dunno of dit dan ook extra helpt. Maar het is de gedachte die telt ; )

Wanneer de smurflook wat itchy wordt..

Wanneer de smurflook wat itchy wordt…

Na iets meer dan zo’n 6 of 7 minuutjes begint het masker een beetje itchy te worden. Dit vind ik het minst leuke deel wanneer ik een gezichtsmasker gebruik. Gelukkig duurt dit maar een korte periode en na een kwartiertje is het gezichtsmasker volledig ingewerkt. Tijd om bye te zeggen aan mijn smurfengezicht en het blauwe spul af te spoelen. Djeez, wat voelt mijn huid fris en zacht aan! En stress, wat is dat?

Kortom, ik ben erg tevreden van dit gezichtsmasker. Mijn huid voelt inderdaad zachter en fris aan. Maar of het werkelijk gezonder is, dat weet ik niet. Door de verpakking kan je het meerdere malen gebruiken en dat is ook een pluspunt. Bij andere verpakkingen voel ik me soms “schuldig” dat ik niet alles nodig had en dat ik bijna de helft van het product in de vuilbak moet gooien.

Deze maskers kan je vinden in de winkels van Kruidvat (misschien ook in andere beautywinkels) en kost maar 3,99 euro. Hup, haal je blokontspanning maar snel ; )

En heb jij aan blokbeauty gedaan nadat je dit artikel hebt gezien? Let me know! En laat me ook weten of jullie nog een blokbeautyberichtje willen zien :)

Advertenties

11 gedachtes over “BLOKBEAUTY: FREEMAN DEAD SEA MINERALS FACIAL ANTI-STRESS GEZICHTSMASKER

 1. Jenny zegt:

  Dat is het ook ! Zeker eens proberen ;) Hihi, wel deal! Volgende week zal ik een nieuwe maken! -I know, dat went nooit! : D Ik krijg altijd geschrokken gezichtjes van mijn ouders en zus als ik binnenloop!-

  Like

 2. hernameiseva zegt:

  Blokbeauty, geniaal idee! Dat kan ik nu wel even gebruiken, dus ik denk dat ik binnenkort maar even snel naar het Kruidvat ren (of mama eens even heel lief aankijk). Ik wist niet dat deze maskertjes zo goedkoop waren! Lijkt me een zalig masker :D

  Liked by 1 persoon

  • Jenny zegt:

   Yay! Leuk dat mijn post je doet zin krijgen in een maskertje! Ik vind het écht veel leuker omdat je het meermaals kunt gebruiken, zeker zijn geld waard! Don’t forget to treat ya self tijdens het blokken! Komend weekend komt er een nieuwe blokbeauty (just saying hihi) Veeeel succes bij het blokken! XO

   Like

   • hernameiseva zegt:

    Ja ik vind zo’n tube ook veel handiger, anders is het zo’n geknoei, haha! Oh ik ben benieuwd naar de nieuwe blokbeauty :D jij ook veel succes :)

    Like

   • Jenny zegt:

    Haha echt hé, dat geknoei is gek worden! Oh megaleuk om te horen dat je benieuwd bent naar een volgend ; ) It’s coming soon in ieder geval! Dankjewel! XO

    Like

 3. Wendy zegt:

  Ik heb die ook, mijn gezicht wordt er inderdaad ook zachter van. Ik betwijfel wel of het nu echt iets doet aan mijn poriën.. Wel een leuk productje om jezelf eens te verwennen!

  Like

  • Jenny zegt:

   Hey! Ja inderdaad zachter en erg tof masker wel maar bij vermindering van poriën heb ik ook mijn twijfels. Veel maskers beloven dat effect maar ik heb nog niet veel of zelfs geen verandering gemerkt. (Helaas :( )

   Like

Tell me, wat is jouw reactie op deze post? :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s